Bestuur

Het bestuur van Stichting Geefeenkoe.nl wordt gevormd door:

Kirgizië

Herma Dijkema

Voorzitter

Kirgizië

Nadia Kurpershoek

Secretaris

Kirgizië

Marien Spek

Penningmeester

Kirgizië

Feruza Sayfullina

Algemeen bestuurslid

Vrijwilligers

Het bestuur wordt ondersteund door vele enthousiaste vrijwilligers. De tomeloze inzet van al deze vrijwilligers maakt dat we zoveel bereiken. Erik-Jan Kreuze, Martin Smit, Bas Sandee, Anne Trapman, Yvonne Blom, Jeanne Joosten, Maria Vermeulen en Marjolijn Muntinga willen we in het bijzonder even noemen.

Vindt u het leuk om meer betrokken te raken bij het werk van Geefeenkoe? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@geefeenkoe.nl.

Hans Trapman

Kirgizië

De presentaties voor Geefeenkoe worden verzorgd door Hans Trapman. Als een van de oprichters van onze stichting weet hij als geen ander de ins en outs van ons project. Hans komt graag bij u langs om aan de hand van foto's te vertellen over Kyrgyzstan en het werk van Geefeenkoe. Stuur Hans een e-mail om een afspraak te maken.

Dubbele winst

Kirgizië

Anne en haar vriendinnen Jeanne, Maria en Yvonne hebben vanaf de start gezorgd voor een vaste stroom donaties met de verkoop van viltproducten op markten.

Niet alleen de gezinnen met een gehandicapt kind profiteren hiervan, maar ook de vrouwen die de viltproducten produceren. Dubbele winst, dus.